Download a Printable Schedule

Films marked NRT have "no reserve tickets" remaining. Learn MoreView Available Films

 
Missouri Theatre
Blue Note
Forrest Theater
Big Ragtag
Little Ragtag
Globe Theater
The Hive
Windsor Cinema
The Chapel
Columbia Art League
Other
Thursday,
Mar 3
4PM
5PM
6PM
7PM
8PM
9PM
10PM
11PM
12AM
1AM
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
6:00 pm The Jubilee
75 min
6-7:15PM

The Jubilee
Let the Jubilee begin: Having reached the ripe old age of eight, True/False is ready to kick off the Fest with a fancypants gala. Those with a Lux pass or above are invited to the Missouri Theatre. Catch one of the first screenings of the fest, the film "Benda Bilili!", and partake of the plentiful libations, provided by downtown's finest bartenders.
7:30 pm The Jubilee (w/ Benda Bilili!)
85 min
7:30-8:55PM

The Jubilee (w/ Benda Bilili!)
SNEAK PREVIEW A real-life fairy tale, Benda Bilili! is a five-years-in-the-making look at a group of paraplegic Congolese musicians who go from sleeping on cardboard boxes to worldwide attention.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
7:00 pm Secret Screening Black
95 min
7-8:35PM

Secret Screening Black
Friendship, betrayal and government oppression at the twilight of the Bush era.
9:30 pm Zielinski
72 min
9:30-10:42PM

Zielinski
Hometown heroes Chase Thompson and Ryan Walker probe the fascinating, surprising life of John Zielinski, "the most blacklisted author in the history of Iowa."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
4:30 pm The Arbor
94 min
4:30-6:04PM

No reserve tickets
The Arbor
Teen playwright Andrea Dunbar lived fast, died young and left an exquisite body of work: Clio Barnard’s theatrically bold film brings her back to life.
7:00 pm Habana Muda
70 min
7-8:10PM

Habana Muda
SNEAK PREVIEW A complex love triangle between a deaf Cuban couple and a gay Mexican man.
9:30 pm Secret Screening Purple
74 min
9:30-10:44PM

No reserve tickets
Secret Screening Purple
Beautiful losers in a suburban wasteland.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
5:30 pm Blood in the Mobile
82 min
5:30-6:52PM

No reserve tickets
Blood in the Mobile
SNEAK PREVIEW T/F alum Frank Piasecki Poulsen (Guerilla Girl) returns with an equally courageous work of journalism: an immersive, troubling investigation of the precious minerals used in cell phones.
8:00 pm Secret Screening Green
99 min
8-9:39PM

Secret Screening Green
Corruption, exploitation and media hysteria confront a child prodigy.
10:30 pm Resurrect Dead
88 min
10:30-11:58PM

No reserve tickets
Resurrect Dead
A detective story about an obsessed team's investigation of mysterious and alarming tiles embedded in public streets throughout the hemisphere.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
5:00 pm Fake It So Real
97 min
5-6:37PM

No reserve tickets
Fake It So Real
SNEAK PREVIEW In small town America, a ragtag federation of independent wrestlers put on a show.
7:30 pm Foreign Parts
80 min
7:30-8:50PM

No reserve tickets
Foreign Parts
This powerful but understated film presents a verite portrait of the down-but-not-out residents of an endangered neighborhood on the fringes of Queens, NY.
10:00 pm Subway Preacher
90 min
10-11:30PM

No reserve tickets
Subway Preacher
SNEAK PREVIEW A fiery New York City subway preacher falls in love in this gritty, sharp portrait of fanaticism.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
9:00 pm Thursday Night Showcase
180 min
9-12AM

Thursday Night Showcase
And it all begins with a hoot and a holler at The Berlin Theater/Cafe Berlin . . . Our Thursday night kick-off concert will feature fest favorites. Doors at 8pm. Show at 9 pm.
10:00 pm Eastside Showcase
210 min
10-1:30AM

Eastside Showcase
The Eastside Tavern hosts a kick-off show a number of bands. Doors at 8pm. Show at 10pm.
Friday,
Mar 4
Saturday,
Mar 5
Sunday,
Mar 6
 
   
©2014 True/False Film Fest Columbia, MO 65201 USA 573-442-TRUE